De huidige expositie met werken van Paul Beckers en Felix Wijns, onder de titel ‘VAN DICHTBIJ EN VERAF’, is nog 3 weken te bezichtigen. Bent u nog geen kijkje gaan nemen? Dan haast u, want op zondag 16 oktober is de laatste gelegenheid in het Kunsthuis ‘Artistiek Meerssen’ om deze bijzondere duo-tentoonstelling te bezoeken. Entree is overigens gratis. Openingsdagen en -tijden: donderdag t/m zondag, van 14.00 tot 17.00 uur.

Beide beeldend kunstenaars exposeren met schilderijen (beiden), beelden (Paul Beckers) en glaskunst (Felix Wijns). Paul en Felix laten zich voor hun artistiek werk met name inspireren door hun waarnemingen in de natuur – zowel in de eigen omgeving, als die in verre landen en andere culturen. Die natuurimpressies hebben ze verwerkt in diverse prachtige schilderijen en beelden. Daarnaast laat Felix Wijns de Vikingcultuur herleven in glaswerk.

Meer informatie over Paul Beckers en Felix Wijns, alsook over hun werk is te vinden op hun beider website: www.paulbeckers.com en www.felixwijns.com

Gegevens Kunsthuis Artistiek Meerssen’: